TOEVOEGEN VAN KLEUR IN HET INTERIEUR ZORGT VOOR VERNIEUWING
Door het toevoegen van kleur zorg je op een subtiele manier voor vernieuwing in je interieur. Dit kan op diverse manieren door bijvoorbeeld een kleurrijk tapijt, een geschilderde muur, nieuwe plaids, kussens, kaarsen, een mooi schilderij en accessoires. 

Het effect is groots als je een combinatie van kleine veranderingen uitvoert. Voorbeeld: je hebt een mooi schilderij uitgezocht en hangt dit op een muur die een tint heeft van een kleur in je schilderij. De kleuren zullen elkaar mooi versterken. Een mooi boeket bloemen erbij, kaarsen in mooie tinten en je hebt een sfeerplaatje waar je met plezier naar kijkt en van geniet. 

Wanneer je er gekleurde kaarsen of kussens bij kiest, kies dan eens voor een oneven aantal kleuren of tinten met één accentkleur. Bijvoorbeeld twee rustige tinten blauw met één accentkleur blauw. 

In het voorjaar 2016 laten vele mensen zich inspireren door de pasteltinten, die zorgen voor een frisse, warme en ook
vrolijke sfeer. Pasteltinten laten zich mooi combineren met andere kleuren omdat ze subtieler zijn en zich mooi en verrassend verbinden met andere kleuren. Naast de pasteltinten is okergoud ook een trendkleur.

Een fijn voorjaar toegewenst door het team van Bijzondere Schilderijen!
    13-03-2016 19:35     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.