BIJZONDER-Schilderijen-&-Fotokunst

Welkom bij Bijzonder!

Laat je verrassen door de zeer uitgebreide collectie bijzondere schilderijen en fotokunst. Diverse stijlen, sferen, formaten en prijsklassen.

Adres: Ginnekenweg 136 te Breda. Naast Jaak van Wijck en Restaurant De Stadstuin. 


Naast Bijzondere Schilderijen en Fotokunst nog veel meer moois te koop.

Nu ook mooie unieke kastjes, dressoirs en andere mooie accessoires zoals vaasjes, spiegeltjes, gelukaltaartjes, beelden, etc.

Fotokunst 

De fotokunst die we aanbieden is verkrijgbaar in matte of glanzende uitvoering en geeft een luxueuze uitstraling aan een interieur. We hebben een zeer uitgebreide collectie fotokunst in diverse stijlen, thema's, maten en prijsklassen. Van vriendelijk geprijsde fotokunstwerken tot internationale fotografen met fotokunstwerken in beperkte oplage, grote maten en prachtige thema's. Mooie eyecatchers voor in uw huis, bedrijf of winkel. 


 

Gelegen in de leuke straat Ginnekenweg in Breda

Een van de oudste en mooiste winkelstraten van Breda. Met voor de deur parkeerplaatsen en in de straten eromheen gratis parkeren. Gelegen naast het in Breda bekende restaurant De Stadstuin en Jaak van Wijck, gekozen als de leukste winkel van Nederland en verderop ook diverse leuke winkels, terrasjes, etc.

 U bent van harte welkom!

 Geen producten aanwezig

Laatst bekeken producten