Twee prachtige collecties fotokunst!

We hebben naast schilderijen ook prachtige fotokunst op plexiglas, dibond en glas. Het zijn allen mooie fotokunstwerken met een strakke, luxe uitstraling en een matte of glanzende afwerking, passend in iedere interieurstijl. De fotokunstwerken zijn verkrijgbaar van kleiner tot zeer groot formaat (tot bijvoorbeeld 200x300 cm). 

Bekijk hieronder de twee collecties:

Fotokunst mooi en zeer vriendelijk geprijsd! 
We hebben een mooie uitgebreide collectie fotokunst, ook wel glasschilderijen genoemd, met diverse thema's in diverse uitvoeringen tegen zéér vriendelijke prijzen. 

Ook hiervan hebben we in onze winkel/galerie allerlei werken te bezichtigen.

Bekijk hieronder in de verschillende categorieën allerlei fotokunstwerken en glasschilderijen uit deze collectie!SALE
SALE
Vrouwen-en-mannen
Vrouwen en mannen
Abstract
Abstract
Dieren
Dieren
Popart
Popart
Steden-en-gebouwen
Steden en gebouwen
Bloemen-en-natuur
Bloemen en natuur
Diverse-themas
Diverse thema's
Rond!
Rond!

Fotokunst limited editions!
We hebben ook prachtige fotokunst op acrylglas van internationaal bekende fotografen en kunstenaars uit de hele wereld. Deze worden geleverd met certificaat en zijn in gelimiteerde oplage.
Klik hieronder op de afbeelding voor meer voorbeelden en informatie.

Fotokunst in diverse stijlen en thema's
Beide collecties bestaan uit diverse stijlen en thema's. Denk hierbij aan skylines en foto's van wereldsteden, prachtige vrouwenportretten uit diverse culturen en sferen, artistic nude, celebrities, pop-art, zwart-wit, surrealistic, auto's, abstract, architecture & interior, nature en meer!. 


Een foto schilderij in matte of glanzende uitvoering? 
De keuze is persoonlijk. Met onderstaande informatie kunt je de keuze maken die bij jou past!

Glanzende uitvoering

Als je houdt van de moderne glanzende, glossy uitvoering met intense kleuren, dan adviseren we deze uitvoering. De glans zorgt voor een grote kleurintensiteit en diepte. Lichte weerspiegeling hoort erbij en vinden de meeste mensen zeker niet hinderlijk.  

 

Matte uitvoering

Hou je van een rustige uitstraling zonder weerspiegelingen, dan is de matte uitvoering stijlvol en ook met mooie diepe kleuren. De meeste fotokunstwerken zijn ook verkrijgbaar in matte uitvoering. 

Meestal weet je zo al snel welke uitvoering voor jou geschikt is. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag.


Ophangsysteem

Alle fotokunstwerken en glasschilderijen zijn voorzien van een ophangsysteem, waardoor het kunstwerk meteen mooi, strak tegen de muur aan gehangen kan worden.Laatst bekeken producten