Kunst cadeaubon

Op zoek naar een origineel en blijvend cadeau voor een verjaardag, huwelijk, jubileum, medewerker, Valentijn, Kerst of een andere gelegenheid? 

Wat is er mooier en bijzonderder dan een mooi kunstwerk cadeau doen!

We voorzien je cadeaubon, in een gouden envelop, graag met een persoonlijke tekst en bijvoorbeeld een foto van jou of jullie of van het gewenste kunstwerk.  

Met één van de Bijzonder cadeaubonnen kan de gelukkige een mooi kunstwerk uitkiezen uit onze zeer uitgebreide collectie schilderijen en fotokunst. 

Heb je liever een cadeaubon met een andere waarde? Neem dan contact met ons op, je kunt de waarde van de cadeaubon zelf bepalen! Wil je een ander bedrag geven dan de cadeaubonnen hierboven?

Voeg verschillende cadeaubonnen toe aan je winkelwagen tot je tot het gewenste bedrag komt en wij maken er één cadeaubon met het gehele bedrag van!
 

Kunst cadeau geven

Naast het geven van een cadeaubon is het ook mogelijk een mooi schilderij of fotokunstwerk uit te kiezen en dit cadeau te doen.

Spannend of de gelukkige het net zo mooi vindt als je hoopt dat hij of zij het zal vinden?
Geen probleem. Mocht diegene uiteindelijk toch liever een ander kunstwerk uitkiezen dan mag deze uiteraard gewoon geruild worden! 

Ook is het mogelijk dat we een mooie cadeaubon maken met een alvast uitgekozen schilderij of fotokunstwerk daarop afgebeeld.


Laatst bekeken producten