Cobra Art kopen?

Cobra Art fotokunst kopen is kiezen voor stijlvol en iets bijzonders in je interieur of op je werkplek. We zijn ook fan van deze prachtige collectie fotokunst op plexiglas en trots dat we officieel Cobra Art dealer zijn.

De collectie bestaat uit topfotografen en kunstenaars die internationaal naam hebben gemaakt met hun prachtige fotokunst en schilderijen.  

De werken zijn altijd in Limited Edition.


Cobra Art bij BIJZONDER

In onze winkel/galerie Bijzonder zijn vele Cobra Art fotokunstwerken te bezichtigen. We hebben daarnaast (bijna) alle verschillende formaten ter bezichtiging staan, zodat je goed kunt bekijken welk formaat het best bij je past. Een wat kleiner formaat of juist een zeer groot formaat als prachtige eyecatcher!

Ook kun je de verschillende uitvoeringen bekijken: zowel fotokunst op plexiglas met een prachtige glossy finish als fotokunst op dibond/aluminium met een rustige, matte finish.

Op deze manier krijg je een mooi beeld van de diverse sferen, thema's en formaten.
Indien gewenst adviseren we je graag.

Cobra Art showroom
Naast een bezoek aan onze winkel/galerie is het ook mogelijk om, met speciale uitnodiging op naam, in de officiële Cobra Art showroom de uitgebreide collectie fotokunst en masterpieces te bekijken. Bel ons even voor een uitnodiging en we zorgen ervoor dat je meer dan welkom bent.

 

Cobra Art Online kopen 

Natuurlijk kun je je favoriete Cobra Art kunstwerk ook makkelijk online bestellen.

Wij zorgen ervoor dat het fotokunstwerk of schilderij van je keuze gratis en veilig bij je thuisbezorgd wordt. Heb je vragen of kun je je favoriete fotokunstwerk of schilderij niet terugvinden op de website? Neem a.u.b. even contact met ons op. We helpen je graag en kunnen alle Cobra Art kunstwerken leveren! 

Cobra Art thema’s

Cobra Art is steeds vernieuwend wat betreft de thema's en uitvoering. 
Soms uitgevoerd in prachtige kleurrijke fotokunst, dan weer in stijlvol zwart-wit.

De thema's zijn zeer divers en altijd stijlvol. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Fashion & Faces, Artistic Nude, Surrealistic, Black & White, Wildlife & Nature, Vintage, Cars, Women, Cities & Urban, Celebrities, Popart, Photos Aluminium, etc.
Cobra Art prijzen

De Cobra Art prijzen zijn afhankelijk van het formaat en de uitvoering.

Bekijk verder op onze website voor de Cobra Art prijzen behorend bij de diverse afmetingen en uitvoeringen:

Klik hier voor de Cobra Art fotokunst en prijzen!


Je bent ook van harte welkom in onze winkel/galerie! 

Hartelijke groeten, Cobie en Jacco

Bijzonder
Ginnekenweg 136
4818JK Breda
076-8894320
info@bijzondereschilderijen.nl


| Meer