Geen producten aanwezig

Kunstenares Ramona Nieuwenhuisen 

Kunstcreaties digitaal gecreëerd.

Met haar grafische achtergrond en haar passie om kunst te maken ontstaan de mooiste vrije kunstwerken. De kunstcreaties van Ramona ontstaat niet door verf en penseel op doek maar door een combinatie van creatieve fotografie en fotobewerking en toevoegingen handmatig. Mooie digitale creaties gedrukt op leertexturen en soms met gouden toevoegingen.

Thema’s die in haar vrije werken steeds terugkomen zijn de prachtige geisha’s en de sensuele touch. Vrouwelijke portretten met vlinders, bloemen, vogels en insecten. De gezichten worden opgebouwd uit heel veel verschillende gezichten, die worden bewerkt tot een nieuw gezicht. Ook haar sprekende bloemenboeketten zijn prachtige kunstwerken en staan zeer fraai in het interieur. 

Ze is geïnspireerd door de Hollandse Meesters en combineert digitale schildertechnieken met fotografie en details van de 17e-eeuwse schilderijen.

Met de bijzondere combinatie van deze moderne technieken worden alle lagen in verschillende scherptes, belichtingen en kleurintensiteiten over elkaar opgebouwd, waardoor het werk een bijzondere sfeer en unieke diepte krijgt. Hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet! Mooie details en een verfijnde sfeer kenmerken haar prachtige werken.

Ramona Nieuwenhuisen kunst is te koop bij Galerie Bijzonder
Bezoek onze galerie en bekijk de prachtige kunstwerken van Ramona Nieuwenhuisen

Inclusief 14 dagen op zicht garantie en vrijblijvende proefplaatsing thuis!

Galerie Bijzonder
Ginnekenweg 136
4818JK Breda
Tel: 076-8894320
info@bijzondereschilderijen.nlLaatst bekeken producten