ÔéČ┬á2.975,00
Aantal: Bestellen
Schilderij 'Strength'. 

Een zeer bijzonder mooi werk, waarop een vrouw haar ogen gesloten heeft en veel innerlijke kracht uitstraalt. De balans in kleuren is subtiel en past in ieder interieur.  
 
De schilderstijl van de kunstenaar typeert zich door het creëren van een bijzonder craquelé effect met een zicht- en voelbaar volle structuur en daarnaast heldere belijningen in contrast met een vrije schilderstijl.
Binnen het bekende thema van het vrouwenportret is de kunstenaar constant onderweg in een zoektocht naar de natuurlijke schoonheid die verder gaat dan de flinterdunne façade.

Met veelal zelfontwikkelde technieken worden de meer dan levensgrote portretten laag voor laag opgebouwd. Door het stapelen van transparante lagen wordt het portret emotioneel geladen, wat ieder werk een uniek karakter geeft.
Het gaat er niet om dat je de werken begrijpt maar dat je ze kan voelen. De schilderstijl van de kunstenaar typeert zich door het creëren van een bijzonder craquelé effect met een zicht- en voelbaar volle structuur en daarnaast heldere belijningen in contrast met een vrije schilderstijl.
 
Kunstkoopregeling
We hebben ook een mooie aankoopregeling. Géén verborgen administratiekosten en géén rentekosten! Aanbetaling van € 895 en bijvoorbeeld 10 termijnen van € 208 of 5 termijnen van € 416 p/m. Je kunt zo direct genieten van het kunstwerk. 

schilderijen Afmetingen: 110 x 110 cm (breedte x hoogte)
schilderijen Gesigneerd 
schilderijen Acryl en vernis op doek
schilderijen Opgespannen op frame
schilderijen Mee geschilderde zijkanten
schilderijen Klaar om aan de muur te hangen
schilderijen Af te halen of gratis thuisbezorgd binnen 2 tot 3 werkdagen
schilderijen 14 dagen op zicht garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 

Foto('s):

ÔéČ┬á2.975,00
Aantal: Bestellen

Laatst bekeken producten