ÔéČ┬á3.300,00
Aantal: Bestellen
Schilderij 'Spring Vibes' 

Als een schilderij kon bewegen, zou het bij deze zijn. De kleurencombinatie en vormen maken het werk spannend en vrolijkheid tegelijkertijd. Haar werk is zoals zij leeft: kleurrijk en spontaan, beweeglijk en muzikaal, vol dynamiek en gevoeligheid. 

Haar schilderijen kenmerken zich door de beweeglijkheid van de lijnen en vormen. Ronde en organisische vormen. Soms abstract maar altijd met herkenbare elementen.  Mensen, bloemen, dieren, dans en muziek zijn terugkerende thema's en inspiratiebronnen in haar schilderijen. 
 
De drijvende kracht is de handeling zelf, de vorm ontstaat (haast) autonoom. De dynamiek is zichtbaar in de penseelstreek, de snelle getekende lijn, de expressieve houdingen. Kenmerkend is ook het fraaie coloriet en de uitstekende vlakverdeling.
Haar wens is dat haar schilderijen de bezitter ervan elke dag een beetje levenslust geven en een bron van energie zijn. 

Kunstkoopregeling
We hebben ook een mooie aankoopregeling. Géén verborgen administratiekosten en géén rentekosten! Je kunt de termijnen en aanbetaling zelf bepalen. Bijvoorbeeld een aanbetaling van € 990,- en 10 termijnen van € 231 of 5 termijn van € 462,- p/m. Je kunt zo direct genieten van het kunstwerk!


schilderijen Afmetingen: 130 x 130 cm (breedte x hoogte)
schilderijen Gesigneerd 
schilderijen Acrylverf
schilderijen Opgespannen op frame
schilderijen Mee geschilderde zijkanten
schilderijen Klaar om aan de muur te hangen
schilderijen Te bezichtigen in onze galerie of gratis thuisbezorgd 
schilderijen 14 dagen op zicht garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 

Foto('s):

ÔéČ┬á3.300,00
Aantal: Bestellen

Laatst bekeken producten