ÔéČ┬á1.895,00
Aantal: Bestellen
Fotokunstwerk 'Geisha'.
Dit kunstwerk is geïnspireerd op de Japanse muze, die vooral in de 18e en 19e eeuw in de typische gestileerde kimono, en met klassieke Japanse muziek door zang en dans, de avond van een gezelschap aangenaam opluistert. Kenmerkend zijn ook de kunstige haardracht, het witte gezicht en de rode lippen. Letterlijk betekent geisha ‘kunstpersoon’ en zij word beschouwd als toonbeeld van de schoonheid en verfijnde Japanse cultuur.
 
Geïntrigeerd door dit fenomeen heeft de kunstenaar een krachtige Geisha geportretteerd. De sterke blik, gecombineerd met de zachte oosterse bloesem en bloemen en de gouden maan. De Japanse architectuur als silhouet op haar lichaam en het eeuwenoude Japanse gedicht in haar gelaat. Een kunstwerk dat digitaal in vele lagen en met veel verfijnde details is opgebouwd. Ze nodigt je uit om van heel dichtbij te bekijken, ze laat je de kleinste details ontdekken.
  • Gelimiteerde oplage van 30 stuks in totaal.
  • Geleverd met certificaat van echtheid.
  • Inclusief zwart houten baklijst.
Het kunstwerk Geisha is een Limited Edition Fine Art Print op leertextuur, wat het nog meer karakter geeft, en is afgewerkt met een zwart houten baklijst. Het kunstwerk is voorzien van genummerd en gesigneerd certificaat van echtheid.
Dit fotokunstwerk is te bestellen in de formaten:

100x130 cm -  €   1895,-
120x160 cm -  €   2195,-

Kies hieronder je maat:

 

Foto('s):

Opties:

ÔéČ┬á1.895,00
Aantal: Bestellen

Laatst bekeken producten