Voorbeeld: je gezin symbolisch verwerkt in verschillende sterrenbeeld schilderijen!

Sterrenbeelden

Een mooi cadeau voor je gezin, bij de geboorte, een verjaardag of als huwelijkscadeau! Volgens de astrologieleer symboliseert het sterrenbeeld de essentie van wie je bent, je persoonlijkheid en zelfgevoel. Het beschrijft wat je motiveert en waarom. Het sterrenbeeld beschrijft de kern van je persoonlijkheid waar al je ervaringen uit ontstaan. 

Helma heeft de essentie van de verschillende sterrebeelden op een mooie en originele wijze vorm gegeven. De kleuren zijn ontstaan door laag op laag te schilderen. Daardoor ontstaan er mooie, soms transparante, kleurvlakken.  Er zit altijd humor in haar schilderijen en al haar schilderijen hebben mooie details.  Het zijn stuk voor stuk prachtige kunstwerkjes.


Bekijk hieronder onze prachtige serie Sterrenbeeld schilderijen.
 

Deze unieke serie Sterrenbeelden is met liefde geschilderd. Stuk voor stuk zijn de sterrenbeelden fantasierijk en kleurrijk uitgewerkt. Tevens zijn de werken zo geschilderd dat ze altijd mooi te combineren zijn.

Mooi voor in huis, maar ook in een bedrijf of praktijk. Bijvoorbeeld alle sterrenbeelden in de wachtkamer of bij de receptie.
De schilderijen  zijn een bijzonder geboortecadeau of cadeau bij een huwelijk of 10, 25 of 50 jarig jubileum. Ook mooi om het hele gezin met met alle Sterrenbeelden naast elkaar of in een vierkant of onder elkaar op te hangen. Een persoonlijk en bijzonder cadeau voor een ander of voor uzelf.

Klik hier om nog vele andere prachtige schilderijen in de diverse categorieën te bekijken.
| Meer