Schilderij in een andere maat?

Heeft u een mooi schilderij gezien welke u graag in een kleinere of grotere maat zou willen hebben? Of een schilderij die u liever net op een iets andere manier zou willen hebben? Bijvoorbeeld met ander kleurgebruik?
Laat het ons dan weten, we bekijken graag samen de mogelijkheden met u. Bij sommige kunstenaars en schilderijen is dat mogelijk!
 

Schilderij van een foto

Een schilderij is een bijzondere manier om een afbeelding in een groter formaat aan de muur te hangen of op een creatieve manier uit te werken. Heeft u bijvoorbeeld een mooie foto van uw kind, huisdier, familie, huis, bedrijfspand of een leuke vakantiefoto als herinnering? Wij schilderen deze op prachtige wijze op doek. Realistisch of expressief. Naar wens kan ook in een realistische uitvoering bijv. een andere kleur toegevoegd worden of iets wat kenmerkend is voor de persoon.
 

Schilderij of fotokunst naar wens

Bent u op zoek naar een schilderij of fotokunstwerk met een bepaald thema?
Of heeft u een heel specifiek soort schilderij in gedachten?
Ook voor uw kantoor of bedrijf kunnen we schilderijen en/ of fotokunst verzorgen rond een bepaald thema?

We helpen u graag bij uw zoektocht naar het gewenste schilderij of fotokunst. Laat ons weten wat u zoekt en wij gaan met onze kunstenaars "in beraad" en we verrassen u graag met een voorstel.

Op deze manier hebben we al vele klanten naar volle tevredenheid kunnen helpen.

Neem gerust contact met ons op om uw wensen en de diverse mogelijkheden te bespreken.
 

 Geen producten aanwezig

Laatst bekeken producten


| Meer