€ 1.950,00
Aantal: Bestellen
Fotokunstwerk 'Behind her eyes'

In dit unieke éénmalige mixed media fotokunstwerk is het mooie en sprekende portret  getekend met een grafiet potlood in zeer verfijnde potloodlijntjes. Het portret heeft daardoor een bijna fotografisch realistische uitstraling. 

Naast het verfijnde tekenwerk maakt de kunstenaar ook gebruik van diverse andere technieken zoals schilderen met acrylverf, verfspuitwerk, pigmenten, knipselwerk en alles wat past in haar creatieve proces van vormgeven. De toegepaste kleuren in combinatie met het grafietpotloodwerk geven een speciale sfeer aan dit unieke kunstwerk.

Vervolgens wordt dit bewerkt met digitale schildertechnieken totdat het gewenste resultaat bereikt is. Het eindresultaat is vervaardigd op plexiglas wat het kunstwerk zijn glossy, levendige en moderne uitstraling geeft. 

Aankoopregeling
We hebben ook een mooie aankoopregeling. Géén verborgen administratiekosten en géén rentekosten! Je kunt de termijnen en aanbetaling zelf bepalen. Bijvoorbeeld een aanbetaling van € 600,- en 10 termijnen van € 135,- of 5 termijnen van € 270,- p/m. Je kunt zo direct genieten van het mooie kunstwerk! 
 

schilderijen Uniek eenmalig kunstwerk 
schilderijen Afmetingen: 90 x 118 cm (breedte x hoogte)
schilderijen Gesigneerd 
schilderijen Mixed media kunst op acrylglas 
schilderijen Klaar om aan de muur te hangen
schilderijen Te bezichtigen in onze galerie of gratis thuisbezorgd 
schilderijen 14 dagen op zicht garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 

| Meer


Foto('s):

€ 1.950,00
Aantal: Bestellen

Laatst bekeken producten