€ 2.200,00
Aantal: Bestellen
Schilderij 'Held' 

Mooie, warme kleuren en een prachtige heldere blik. De uil krijgt tijdens het schilderen menselijke trekken. De houding, de ogen en de blik zijn belangrijk, evenals de houding. Door de wijze van schilderen ontstaat er een mooie structuur bestaande uit vele kleurtinten. 

Kleur speelt een belangrijke rol in haar werken. "Hoe minder kleur je gebruikt hoe dominanter de kleur aanwezig is en hoe sterker de werking ervan."
Haar kleuren zijn vol, aards, heftig. De kleuren versterken de in schilderijen aanwezige contrasten, structuren en vormen. Ze zorgen voor diepte en beweging. 
Het kunstwerk is vol dynamiek!

Een uil heeft scherpe zintuigen en kan goed zien, ook het donker, en kan goed horen. De uil staat voor oeroude wijsheid. De uilen zijn verbonden met de wijsheid van de ziel. 


Kunstkoopregeling
We hebben ook een mooie aankoopregeling. Géén verborgen administratiekosten en géén rentekosten! Je kunt de termijnen en aanbetaling zelf bepalen. Bijvoorbeeld een aanbetaling van €  660,- en 10 termijnen van €  154,00 of 5 termijnen van €  308,- p/m. Je kunt zo direct genieten van het kunstwerk! 

schilderijen Afmetingen: 120 x 150 cm (breedte x hoogte)
schilderijen Gesigneerd 
schilderijen Acrylverf / mixed media
schilderijen Opgespannen op frame
schilderijen Mee geschilderde zijkanten
schilderijen Klaar om aan de muur te hangen
schilderijen Te bezichtigen in onze galerie of gratis thuisbezorgd 
schilderijen 14 dagen op zicht garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 

| Meer


Foto('s):

€ 2.200,00
Aantal: Bestellen

Laatst bekeken producten