€ 2.550,00
Aantal: Bestellen
Schilderij 'Light in the darkness'
Het kleurenpalet en het gebruik van vlinders als symbool van ‘je vrij en verlicht voelen’ geven een bijzondere uitstraling aan het schilderij. Haar kunst gaat om emoties die ze al schilderend in een schilderij vorm geeft.  “Als mens hebben we te maken met vele emoties. Soms zitten we in een donker moment of donkere periode. Vaak brengen dan personen die dicht bij je staan en veel om je geven de juiste energie om je mindset te veranderen. Zij staan symbool voor het licht.”

Haar werk ontstaat door deze combinatie van vooraf schetsen op papier en daarna de contouren schilderend op het doek. Pas nadat deze stap is voltooid, begint ze met het aanscherpen van haar compositie en het uitwerken van een sfeer. Het intuitief schilderen en experimenteren krijgt dan alle ruimte. In combinatie met haar voorbereidende werk geeft dit dus enerzijds spontaniteit en anderzijds nauwgezetheid. 
Door de jaren heen is de focus verlegd naar de ondergronden. Daarin neemt ze alle vrijheid in kleuren, vormen en structuren. Deze wijze van schilderen creëert een mooie visuele dynamiek.

Kunstkoopregeling
We hebben ook een mooie aankoopregeling. Géén verborgen administratiekosten en géén rentekosten! Je kunt de termijnen en aanbetaling zelf bepalen. Bijvoorbeeld een aanbetaling van € 750,- en 10 termijnen van € 180,- of 5 termijnen van € 360,- p/m. Je kunt zo direct genieten van het kunstwerk! 

schilderijen Afmetingen: 100 x 140 cm (breedte x hoogte)
schilderijen Gesigneerd 
schilderijen Acrylverf op canvas met mixed media en goudverf
schilderijen Opgespannen op frame
schilderijen Mee geschilderde zijkanten
schilderijen Klaar om aan de muur te hangen
schilderijen Te bezichtigen in onze galerie of gratis thuisbezorgd 
schilderijen 14 dagen op zicht garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 

| Meer


Foto('s):

€ 2.550,00
Aantal: Bestellen

Laatst bekeken producten