€ 4.675,00
Aantal: Bestellen
Schilderij 'Red Gold'

In dit grootse schilderij dwarrelen sprekend getinte kleurvlakken 'Red Gold' over de mooie gekleurde donkere achtergrond. Deze combinatie kleur, vorm en sfeer geeft het schilderij een rijke allure. Dit heeft ook te maken met het schilderen op de bewerkte leren achtergrond. Dit materiaal geeft het geheel een bijzondere uitstraling. 

In het schilderij is de energie en dynamiek van de kunstenaar herkenbaar. De schilderijen sprankelen. Ze werkt met krachtige verfstreken, in grootse vaak organische vormen en toch verfijnd. Abstracte schilderijen met figuratieve elementen en  verwijzingen.

Ze werkt met verfmaterialen met de hoogste pigmenten in combinatie met inkten, krijt en andere materialen. Ook de diverse verfbehandelingen zijn volgens eigen geheime recepten en zorgen voor mooie bijzondere resultaten op het doek.


Kunstkoopregeling
We hebben ook een mooie aankoopregeling. Géén verborgen administratiekosten en géén rentekosten! Je kunt de termijnen en aanbetaling zelf bepalen. Bijvoorbeeld een aanbetaling van € 1.375,- en 10 termijnen van € 330,- of 5 termijnen van € 660,- p/m. Je kunt zo direct genieten van het kunstwerk! 

schilderijen Afmetingen: 130 x 200 cm (breedte x hoogte)
schilderijen Gesigneerd 
schilderijen Geschilderd op leer met diverse materialen samengesteld door de kunstenaar 
schilderijen Opgespannen op frame
schilderijen Mee geschilderde zijkanten
schilderijen Klaar om aan de muur te hangen
schilderijen Te bezichtigen in onze galerie of gratis thuisbezorgd 
schilderijen 14 dagen op zicht garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 

| Meer


Foto('s):

€ 4.675,00
Aantal: Bestellen

Laatst bekeken producten