€ 2.750,00
Aantal: Bestellen
Schilderij 'Escapade'. 
Een weelde van kleuren en vormen stralen je tegenmoet in dit mooie schilderij, 
Laag op laag geschilderd is dit schilderij ontstaan. Naast de mooie kleurtinten zijn er witte kleurvlakken, die zorgen voor contrast en een mooie luchtigheid. 

Iedere dag schildert ze met passie aan haar grootse schilderijen. Mooie expressieve schilderijen, met abstracte kenmerken waarin bloemen herkenbaar zijn. .
Ze schildert op verschillende tijdstippen van de dag, dat inspireert haar. Door het reliëf van de vele lagen verf vangt het schilderij het licht ook steeds anders waardoor de kleuren en daarmee de vormen mee veranderen. Er gaat per schilderij veel tijd overheen. 

Ze schildert, kijkt ernaar, laat het rusten en schildert weer verder. Laag op laag totdat het helemaal goed is. Soms wel tot 30 lagen waardoor je per cm doek diverse kleurtinten in 1 cm ziet. Deze kunstwerken zijn mooi om van veraf en dichtbij te bekijken.

Kunstkoopregeling
We hebben ook een mooie aankoopregeling. Géén verborgen administratiekosten en géén rentekosten! Je kunt de termijnen en aanbetaling zelf bepalen. Bijvoorbeeld een aanbetaling van € 825,- en 10 termijnen van € 192,50 of 5 termijnen van € 385,- p/m. Je kunt zo direct genieten van het kunstwerk! 

schilderijen Afmetingen: 130 x 110 cm (breedte x hoogte)
schilderijen Gesigneerd 
schilderijen Acrylverf 
schilderijen Opgespannen op frame
schilderijen Mee geschilderde zijkanten
schilderijen Klaar om aan de muur te hangen
schilderijen Te bezichtigen in onze galerie of gratis thuisbezorgd 
schilderijen 14 dagen op zicht garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 

| Meer


€ 2.750,00
Aantal: Bestellen

Laatst bekeken producten