€ 389,00
Aantal: Bestellen
Schilderij 'Seduction'.

Een prachtig schilderij over de magie van het dansen. Sierlijke danseressen zijn in mooie belijningen geschilderd in een mooie kleurrijke achtergrond. De gebruikte kleuren en nuances in de achtergrond zijn helaas niet goed zichtbaar te krijgen op de foto. In het echt is dit schilderij dus nog veel mooier.
Haar werk is "dance based, very calligraphic and moving."

De kunstenaar:
"Ik deed als klein meisje aan ballet. Tijdens mijn studie aan de VU stopte ik hiermee maar bleef ervan dromen. Ik ontdekte mijn schildertalent op mijn dertigste, eerst abstract, en omdat ik geen mooie dansposter kon vinden besloot ik zelf dansers in mijn werk te brengen wat resulteerde in een originele kalligrafische stijl. 
 
Ik ben naar New York gegaan op mijn 38ste om er mijn oude danspassie op te pakken en een studie hierin te volgen en ben bijna klaar. In Nederland mocht ik dat niet doen vanwege mijn leeftijd.
 
Ik schilder in NYC en volg mijn dansstudie. Beiden inspireren elkaar.  NYC is een harde stad waarmee een ieder hier een haat-liefde verhouding heeft.
Ik schilder altijd wat spontaan uit mijn hand komt, Sinds kort ben ik ook grote werken gaan maken, geinspireerd door Cobie. 
Voor mijn techniek voor grote doeken bestaan geen geschikte grote kwasten dus heb ik deze zelf moeten maken en knippen, net zoals de oude meesters dat vroeger deden, en nu is elk groot werk gemaakt met een unieke kwast in de hele wereld:).
Ik wil met mijn kunst schoonheid delen als in de Esthetische beweging, mooie  kleuren, energie en de vreugde van de dans. )". ''

Ze heeft zelf een kwast gemaakt, waarmee ze deze mooie belijningen kan schilderen. Het thema danseressen is geschilderd in prachtige helder rood met accenten paars. less is more gaat ook bij dit schilderij op.  De danseressen zelf zijn in een prachtige lichte kleur geschilderd. Deze kleur is minder goed op de foto te krijgen. Het is een creme witte kleur.

“Dancing is like magic. When you are in the flow of dancing, you feel one with everything around you: no ego, no need for anything else, just the expression of the deepest self. A magical feeling. This is the magic I want to express in my artwork. The passion, elegance, freedom, blissful fun, strength and just the beauty of dancing. That creates magic in and around us. Is that not what life is all about: creating this magic?”


Bekijk hieronder ook de interieur- en detailfoto's.

schilderijen Afmetingen: 100 x 70 cm (breedte x hoogte)
schilderijen Gesigneerd 
schilderijen Acrylverf schilderij
schilderijen Opgespannen frame
schilderijen Mee geschilderde zijkanten
schilderijen Klaar om aan de muur te hangen
schilderijen Af te halen of gratis thuisbezorgd binnen 2 tot 3 werkdagen
schilderijen 14 dagen op zicht garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 

| Meer


Foto('s):

Opties:

€ 389,00
Aantal: Bestellen

Laatst bekeken producten