ÔéČ┬á1.250,00
Aantal: Bestellen
Fotokunstwerk 'Through a colored veil'
Prachtig dromerig portret gemaakt van een collage met bladgoud, acrylverf en digitaal schilderwerk. De helderen en zachte kleurencombinatie passen perfect bij het portret en maken het een samenhangend geheel. 

Naast het verfijnde tekenwerk maakt de kunstenaar ook gebruik van diverse andere technieken zoals schilderen met acrylverf, verfspuitwerk, pigmenten, knipselwerk en alles wat past in haar creatieve proces van vormgeven. Vervolgens wordt dit bewerkt met digitale schildertechnieken totdat het gewenste resultaat bereikt is. Het eindresultaat is vervaardigd op plexiglas wat het kunstwerk zijn glossy, levendige en moderne uitstraling geeft.
  • Limited edition van 5 stuks in totaal.
  • Geleverd met certificaat van echtheid.
Gratis thuisbezorgd!

Op hoogwaardige manier op plexiglas ontwikkeld en aan de achterzijde voorzien van een aluminium ophangsysteem. Ook in matte uitvoering op dibond verkrijgbaar. 

Aankoopregeling
We hebben ook een mooie aankoopregeling. Géén verborgen administratiekosten en géén rentekosten! Je kunt de termijnen en aanbetaling zelf bepalen. Bijvoorbeeld een aanbetaling van € 375,- en 10 termijnen van € 87,50 of 5 termijnen van €175,00 p/m. Je kunt zo direct genieten van het mooie kunstwerk! 
 

schilderijen Limited edition van 5 stuks
schilderijen Afmetingen: 112 x 140 cm (breedte x hoogte)
schilderijen Gesigneerd 
schilderijen Mixed media kunst op acrylglas 
schilderijen Klaar om aan de muur te hangen
schilderijen Te bezichtigen in onze galerie of gratis thuisbezorgd 
schilderijen 14 dagen op zicht garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 

| Meer


Foto('s):

ÔéČ┬á1.250,00
Aantal: Bestellen

Laatst bekeken producten