€ 2.400,00
Aantal: Bestellen
Schilderij 'Smaragd Mind' 
De smaragd is een mooie heldergroene en transparante edelsteen. Deze edelsteen staat voor liefde, inspiratie, positiviteit en oprechtheid. De transparantie van de edelsteen inspireerde de kunstenaar. Haar schilderijen gaan over emoties. 

Haar werk ontstaat door deze combinatie van vooraf schetsen op papier en daarna de contouren schilderend op het doek. Pas nadat deze stap is voltooid, begint ze met het aanscherpen van haar compositie en het uitwerken van een sfeer. Het intuitief schilderen en experimenteren krijgt dan alle ruimte. In combinatie met haar voorbereidende werk geeft dit dus enerzijds spontaniteit en anderzijds nauwgezetheid. 
Door de jaren heen is de focus verlegd naar de ondergronden. Daarin neemt ze alle vrijheid in kleuren, vormen en structuren.Deze wijze van schilderen creëert een mooie visuele dynamiek.

Geschilderd met acrylverf, zand en goudverf.

Kunstkoopregeling
We hebben ook een mooie aankoopregeling. Géén verborgen administratiekosten en géén rentekosten! Je kunt de termijnen en aanbetaling zelf bepalen. Bijvoorbeeld een aanbetaling van € 800,- en 10 termijnen van € 185,- of 5 termijnen van € 370,- p/m. Je kunt zo direct genieten van het kunstwerk! 

schilderijen Afmetingen: 100 x 140 cm (breedte x hoogte)
schilderijen Gesigneerd 
schilderijen Acryl, zand en goudverf op doek
schilderijen Opgespannen op frame
schilderijen Mee geschilderde zijkanten
schilderijen Klaar om aan de muur te hangen
schilderijen Te bezichtigen in onze galerie of gratis thuisbezorgd 
schilderijen 14 dagen op zicht garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 

| Meer


Foto('s):

€ 2.400,00
Aantal: Bestellen

Laatst bekeken producten