ÔéČ┬á4.875,00
Aantal: Bestellen
Schilderij 'Flowerful Desire'
Het schilderij is geschilderd op een zachte zwarte leren achtergrond en heeft prachtige heldere zachte kleuren, die het schilderij laat stralen. Het is groots in maat en impact, energie en dynamiek. Het schilderij sprankelt door de mooie speelse vormen, belijningen en de prachtige warme kleurtinten. De geschilderde details vormen een fleurig geheel, waardoor je blijft kijken naar dit unieke doek. Dit schilderij is geschilderd op leer wat iets extra's toevoegt aan de beleving. 

De kunstenaar werkt met diverse achtergronden, van linnen tot behandeld leer. Het geeft een extra dimensie aan het schilderij en heeft als voordeel dat het tevens geluiddempend is.  Ze werkt met verfmaterialen met de hoogste pigmenten in combinatie met inkten, krijt e.d. Ook de diverse verfbehandelingen zijn volgens eigen geheime recepten en zorgen voor mooie bijzondere resultaten op het doek. Dit schilderij is geschilderd op leer met o.a. inkt, pigmenten, structuren en verf.

Kunstkoopregeling
We hebben ook een mooie aankoopregeling. Géén verborgen administratiekosten en géén rentekosten! Je kunt de termijnen en aanbetaling zelf bepalen. Bijvoorbeeld een aanbetaling van €1.375,- en 10 termijnen van €350,- of 5 termijnen van €700,- p/m. Je kunt zo direct genieten van het kunstwerk! 

schilderijen Afmetingen: 180 x 120 cm (breedte x hoogte)
schilderijen Gesigneerd 
schilderijen Geschilderd op leer met o.a. inkt, pigmenten, structuren en verf
schilderijen Opgespannen op frame
schilderijen Mee geschilderde zijkanten
schilderijen Klaar om aan de muur te hangen
schilderijen Te bezichtigen in onze galerie of gratis thuisbezorgd 
schilderijen 14 dagen op zicht garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 

| Meer


Foto('s):

ÔéČ┬á4.875,00
Aantal: Bestellen

Laatst bekeken producten