ÔéČ┬á2.300,00
Aantal: Bestellen
Schilderij 'Atelier' 
Dit prachtige 3D werk is de verbeelding van de kunstenaar die tot leven komt. Ze toont een vide zoals ze vroeger had in een van haar ateliers in Amsterdam. Alles zit onder de verf, ze hoort muziek. Er wordt gezaagd, gecreëerd, geploeterd, gezweet...

De kunnstenaar gunt de kijker een blik in het hare en vertaalt alledaagse gebeurtenissen en gevoelens in haar prachtige 3D werken. De doeken zijn op de achterkant van het oorspronkele doek gemaakt en zo toont zij letterlijk en figuurlijk de keerzijde. Het omgekeerde linnendoek en de dagelijkse taferelen, in 3D, zorgen voor dynamiek en samenhang. Een schakering aan licht, een diepe verwondering waar je naar blijft kijken. De kunstenaar liet zich inspireren door verval, oude muren, fresco’s, natuur, muziek en interieur.

Ik bied mijn herinneringen,fascinaties en inspiratie een podium aan de binnenkant van een schildersdoek'

Kunstkoopregeling
We hebben ook een mooie aankoopregeling. Géén verborgen administratiekosten en géén rentekosten! Je kunt de termijnen en aanbetaling zelf bepalen. Bijvoorbeeld een aanbetaling van €  690,- en 10 termijnen van €  161,00 of 5 termijnen van €  322,- p/m. Je kunt zo direct genieten van het kunstwerk! 

schilderijen Afmetingen: 100 x 120 cm (breedte x hoogte)
schilderijen Gesigneerd 
schilderijen Acrylverf / mixed media 
schilderijen Opgespannen op frame
schilderijen Mee geschilderde zijkanten
schilderijen Klaar om aan de muur te hangen
schilderijen Te bezichtigen in onze galerie of gratis thuisbezorgd 
schilderijen 14 dagen op zicht garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 

| Meer


Foto('s):

ÔéČ┬á2.300,00
Aantal: Bestellen

Laatst bekeken producten