ÔéČ┬á4.275,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Schilderij 'Red Botanic' 
Het schilderij is geschilderd in vooral warme kleurtinten wat het schilderij laat stralen. Het is groots in maat en impact, energie en dynamiek. Het schilderij sprankelt door de mooie organische vormen, belijningen en de prachtige warme kleurtinten. De geschilderde details verrijken de grote vormen. Een mooi abstracte schilderij met figuratieve elementen en verwijzingen. Dit schilderij is geschilderd op leer wat iets extra's toevoegt aan de beleving.

De kunstenaar werkt met diverse achtergronden, van linnen tot behandeld leer. Het geeft een extra dimensie aan het schilderij en heeft als voordeel dat het tevens geluiddempend is.  Ze werkt met verfmaterialen met de hoogste pigmenten in combinatie met inkten, krijt e.d. Ook de diverse verfbehandelingen zijn volgens eigen geheime recepten en zorgen voor mooie bijzondere resultaten op het doek.

Kunstkoopregeling
We hebben ook een mooie aankoopregeling. Géén verborgen administratiekosten en géén rentekosten! Je kunt de termijnen en aanbetaling zelf bepalen. Bijvoorbeeld een aanbetaling van €1.175,- en 10 termijnen van €220,- of 5 termijnen van €440,- p/m. Je kunt zo direct genieten van het kunstwerk! 

schilderijen Afmetingen: 130 x 130 cm (breedte x hoogte)
schilderijen Gesigneerd 
schilderijen Geschilderd op leer met diverse materialen samengesteld door de kunstenaar
schilderijen Opgespannen op frame
schilderijen Mee geschilderde zijkanten
schilderijen Klaar om aan de muur te hangen
schilderijen Te bezichtigen in onze galerie of gratis thuisbezorgd 
schilderijen 14 dagen op zicht garantie. Niet tevreden? Geld terug!
 

| Meer


Foto('s):

ÔéČ┬á4.275,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Laatst bekeken producten